Categories

PRUSA 3D PRINTER MK4

Ontdek de Prusa MK4 3D-printer: superieure afdrukkwaliteit, snelle productie, en gebruiksgemak. Betrouwbaar met een robuuste bouw en breed materiaalbereik. Inclusief geavanceerde functies zoals Nextruder, 32-bits moederbord en kleuren-LCD. Perfect voor thuis, hobby, onderwijs en prototyping. Ervaar de nieuwe standaard in 3D-printen met de Prusa MK4.

€ 1.209,79 (incl. btw)
Reference:
5939
Accessoires
No items
Omschrijving

Ontdek de Prusa MK4 3D-printer, het nieuwste op het gebied van 3D-printtechnologie, ontworpen om alle verwachtingen te overtreffen. Met jaren van engineering expertise en innovatie introduceert Prusa de nieuwste generatie 3D-printers, die een ongeëvenaarde combinatie van afdrukkwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid biedt. Ontworpen voor liefhebbers, professionals en onderwijsinstellingen, de Prusa MK4 is de ultieme keuze voor al uw 3D-printprojecten.

Belangrijkste Voordelen ten opzichte van Vorige Modellen en de Concurrentie:

  • Superieure Afdrukkwaliteit: De Prusa MK4 introduceert een verbeterde afdrukresolutie, waardoor fijne details en een ongekende oppervlakteafwerking worden gegarandeerd, die de vorige modellen en de concurrentie overtreffen.
  • Verhoogde Afdruksnelheid: Dankzij de nieuwe architectuur en geavanceerde componenten biedt de MK4 significant hogere afdruksnelheden, waardoor de productietijd wordt verkort zonder in te boeten aan kwaliteit.
  • Gebruiksgemak: Met zijn intuïtieve gebruikersinterface en nieuwe automatische kalibratiesysteem vereenvoudigt de MK4 het 3D-printproces, waardoor de technologie toegankelijk wordt voor beginners terwijl het voldoet aan de eisen van ervaren gebruikers.
  • Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid: De MK4 profiteert van de reputatie van Prusa op het gebied van betrouwbaarheid. Zijn versterkte frame en hoogwaardige componenten zorgen voor een lange levensduur en consistente prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
  • Materiaalcompatibiliteit: De MK4 breidt de creatieve mogelijkheden uit en ondersteunt een breed scala aan materialen, van standaardfilamenten tot geavanceerde composieten, en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor al uw projecten.
  • Community Ondersteuning en Klantenservice: Door te kiezen voor Prusa, krijgt u exclusieve toegang tot een wereldwijde gemeenschap van gebruikers en experts, evenals een responsieve en deskundige klantenservice.

Technische Kenmerken:

  • Afdrukvolume: 250 x 210 x 210 mm
  • Scherm: Kleurentouchscreen voor een vloeiende en intuïtieve navigatie
  • Connectiviteit: USB, SD-kaart, Wi-Fi voor eenvoudig afdrukken vanaf uw computer, smartphone of tablet
  • Software: Compatibel met PrusaSlicer voor geoptimaliseerde en aanpasbare bestandsvoorbereiding

Waarom de Prusa MK4 3D-printer kiezen?

Of u nu een uitvinder bent, een maker, of de 3D-printtechnologie wilt integreren in uw curriculum, de Prusa MK4 is ontworpen om u verder te brengen dan de grenzen van creatie. De unieke combinatie van snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid maakt de MK4 een slimme investering voor iedereen die het onbeperkte potentieel van 3D-printen wil verkennen.

Productdetails
5939

Datasheet

Afdrukvolume
250 x 210 x 210 mm
Scherm
LCD Kleurentouchscreen
Connectiviteit
Wi-Fi, USB, SD-kaart
Reviews
No comments

Settings

Menu