Categories

Accessoires
No items
Omschrijving


Boule brune.JPG (4230 octets)Sintobois is kunsthout en bestaat uit 2 componenten nl. mastiek op basis van houtpoeder en een verharder. De mengeling verwerken na 5 minuten, na 20 minuten is de herstelling hard geworden. Ideaal om gemakkelijk en snel ontbrekende delen hout te herstellen. Bovendien is het overschilderbaar, kan erin worden geboord, geschroefd en gezaagd.
Boule brune.JPG (4230 octets)De voordelen aan dit product zijn de snelle uitharding, de goede flexibiliteit en het krimpt niet.
Boule brune.JPG (4230 octets)Verkrijgbaar in verschillende kleuren naargelang de verpakking.
Boule brune.JPG (4230 octets)66 ml is verkrijgbaar in: eik, midden eik, mahonie, den en wit.
Boule brune.JPG (4230 octets)Verpakkingen van 170 ml zijn verkrijgbaar in: eik, midden eik, mahonie en den.
Boule brune.JPG (4230 octets)1liter verpakkingen wordt aangeboden in 6 verschillende kleuren nl.: eik, midden eik, mahonie, den, kerselaar en movingui. De kleuren kunnen onderling vermengd worden. Het is eveneens mogelijk om ze in de massa te kleuren of na droging (niet met verven op waterbasis). Op bestelling ook verkrijgbaar in 3 liter en 20 liter.

Sintobois Hard
Boule brune.JPG (4230 octets)De Sintobois Polyester kit Hard is ideaal voor herstellingen die aan spanningen onderhevig zijn en kan dus gebruikt worden voor het blijvend fixeren en voor het verlijmen van reliëf- en delicate onderdelen zoals luiken, hekwerk... . Sintobois Hard kenmerkt zich door zijn uitgesproken hardheid en snelle uitharding.

Boule brune.JPG (4230 octets)Op bestelling ook verkrijgbaar in 3 liter en 20 liter.

Sintobois Fin
Boule brune.JPG (4230 octets)Sintobois Fijn is voor alle herstellingen waarvoor een perfecte afwerking met een minimum aan schuurwerk vereist is zoals vb. sierlijsten... . Het herstelt en lijmt dus hout en heeft als eigenschappen een snelle uitharding, gemakkelijk te schuren, geen krimpen en een uitgesproken hardheid. Kan uiteraard ook worden geboord, geschroefd, geschuurd, gebeitst, geschilderd... . Alle kleuren kunnen met elkaar worden gemengd.

Boule brune.JPG (4230 octets)Verschillende kleuren zijn beschikbaar. Op bestelling ook verkrijgbaar in 3 liter en 20 liter.

Verharder       De Sintobois Verharder wordt toegevoegd aan de mastiek en zorgt voor de verharding van het geheel. Eén eetlepel mastiek voor één koffieboon verharder. De verharding gebeurt na 6 minuten bij 20°C in de massa. Droogtijd vooraleer men kan opschuren: 20 minuten. In principe is er voldoende verharder in elke standaard verpakking maar toch wordt er verharder in een aparte verpakking aangeboden. Voor de 3 types Sintobois is de verharder identiek.

De harder is ook los verkrijgbaar

 

Productdetails
2254
Reviews
No comments

Settings

Menu