Categories

POLY GLANS 0.5KG

Is een siliconenvrije polierpasta voor het laten blinken en glanzen van een ondergrond bestaande uit polyester, epoxy, polyurethaan en andere lakken alsook plexiglas.

€ 21,91 (incl. btw)
Reference:
612
Accessoires
No items
Omschrijving

Beschrijving: 
Is een siliconenvrije polierpasta voor het laten blinken en glanzen van een ondergrond bestaande uit polyester, epoxy, polyurethaan en andere lakken alsook plexiglas. Zeer geschikt als eindbehandeling na gebruik van Hempel Gelcoat reiniger of Hempel Boat Rubbing. Bevat een zeer fijne korrel die tevens fijne krassen verwijdert. Ondergrond eerst reinigen met bijvoorbeeld Yacht cleaner. 
Verkrijgbaar in 200 gr en 500 gr verpakkingen.

Toepassing:
Als dieptereiniger voor polyester, epoxy en polyurethaan. Kan tevens op plexiglas toegepast worden.
Er blijft een waslaagje achter op het oppervlak.

Gegevens bij levering:
Kleur wit
Viscositeit 20000 mPa’s
Soortelijk gewicht ca. 1,0 gr/cm³
Houdbaarheid onbeperkt
Consistentie pasta

Technische gegevens:
Verbruik 50 gr/m²


Verwerking:
Zorg steeds voor een droog en vetvrij oppervlak. Pasta met zachte doek aanbrengen, met draaiende bewegingen en met lichte druk grondig polieren. Met een doek de pastaresten verwijderen en de oppervlakken doen glanzen. Eventueel deze bewerking herhalen. Kan machinaal verwerkt worden, maar opletten voor te hoog toerental (max. 800 TPM met een poliervacht – doorsnede 13 cm). Positie van de vacht voortdurend veranderen zodat het oppervlak niet te warm wordt. Kan eventueel verdund worden met white spirit of terpentijn. Polyglanz niet laten opdrogen.
Tip : wanneer het bovenwaterschip in de was gezet wordt, is het aangeraden om de waterlijn met een brede plakband af te plakken. Was kan namelijk de hechting van nieuwe antifoulinglagen verslechteren.

Veiligheid:
Draag steeds geschikte handschoenen en beschermende kleding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Productdetails
612
Reviews
No comments

Settings

Menu