Categories

PUR FLOW GIETVLOER 1-2 10KG GRIJS

De slagvaste gietvloer.
Haarscheurtjes zijn vaak een voorbode van vloerproblemen. Hebt U zo’n bedrijfsvloer die bovendien behalve van transport ook te lijden heeft van chemicaliën, dan moet hij direct aandacht krijgen. Zo’n vloer dient voorzien te worden van een vullende en naadloze gietmassa

€ 158,51 (incl. btw)
Reference:
4445
Accessoires
Omschrijving

De slagvaste gietvloer.
Haarscheurtjes zijn vaak een voorbode van vloerproblemen. Hebt U zo’n bedrijfsvloer die bovendien behalve van transport ook te lijden heeft van chemicaliën, dan moet hij direct aandacht krijgen. Zo’n vloer dient voorzien te worden van een vullende en naadloze gietmassa. Zo ontstaat een naadloze vloeistofdichte bekleding. Bij o.a. koel- en vriescellen zijn de voordelen van een naadloze vloer en goed te reinigen vloer voor de hand liggend. Resten van voedingsmiddelen kunnen niet meer in de poriën en spleten dringen, zodat schimmels en bacteriën geen kans krijgen. PurFlow 1-2 colour is ook bij lage temperatuur slagvast en taaihard.
Een anti-slip afwerking is mogelijk door de vloer in te strooien met korund of kwarts en evt. afcoaten met PurFlow Topcoat of door de structuur rolcoating type PurTix colour.
• Uitstekende hechting op beton-, metaal-, hout- en asfaltvloeren
• Bestand tegen benzine, olie, vetten, vele zuren en logen
• Zeer slijtvast, taai hard en slagvast
• Shore D hardheid 65
• Oplosmiddelvrij, milieuvriendelijk
• Verbruik 4 kg per m² voor een 3 mm laagdikte

Toepasbaar in o.a. bedrijfsvloeren, garagewerkplaatsen, magazijnen, kramen, toiletwagens, koel- en vriescellen.

Kleur; standaard grijs, andere kleuren op aanvraag.
Verpakking: 10 kg

Productdetails
4445
Reviews
No comments

Settings

Menu